Barber vacature / herenkapper

Barber het mooiste beroep

Het beroep van Barber is een van de meest lonende en bevredigende banen die er zijn. Er is iets heel bijzonders aan het helpen van mensen zich mooi en zelfverzekerd te voelen door middel van hun kapsel en gezichtsbeharing.

Als Barber heb je de unieke kans om een positieve impact te hebben op het leven van mensen. Door een kapsel te creëren dat perfect past bij de persoonlijkheid en stijl van je klant, kun je hun zelfvertrouwen en zelfbeeld verbeteren. Dit is vooral belangrijk in een tijd waarin veel mensen worstelen met hun zelfbeeld en mentale gezondheid.

Barber zijn gaat verder dan alleen het knippen van haar. Het gaat ook om het creëren van een sfeer van ontspanning en comfort voor de klant. Als Barber moet je in staat zijn om een omgeving te creëren waarin je klanten zich op hun gemak voelen en kunnen ontspannen. Dit kan door middel van een gezellige en gastvrije sfeer. Maar ook door het aanbieden van een lekker drankje, of gewoon een gezellig praatje te maken.

Het vak van Barber is ook een vak waarin je altijd blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen. Er is altijd wel een nieuwe techniek, stijl of trend om te leren. Dit zorgt ervoor dat het werk nooit saai wordt en dat er altijd ruimte is om te groeien als professional. Natuurlijk kan je ook leren van je klanten en hun unieke behoeften en voorkeuren. Wanneer je goed luistert kan je zeker je kennis en vaardigheden uitbreiden.

Maar misschien wel het mooiste van het zijn van een Barber is de band die je opbouwt met je klanten. Het is niet ongewoon dat klanten jarenlang bij dezelfde Barber blijven, simpelweg omdat ze zich op hun gemak voelen en tevreden zijn met het werk dat de Barber levert. Dit kan leiden tot waardevolle en langdurige vriendschappen en relaties.

Kortom, het vak van Barber is een prachtig beroep dat zoveel meer inhoudt dan alleen het knippen van haar. Het gaat om het verbeteren van het zelfvertrouwen en zelfbeeld van mensen, het creëren van een comfortabele en ontspannen sfeer, en het opbouwen van waardevolle relaties met klanten. Als Barber heb je de kans om een positieve impact te hebben op het leven van mensen en jezelf te blijven ontwikkelen als professional. Het is een vak dat met recht trots op kan worden zijn.

Verder lezen
Barber vacature / herenkapper

Ervaren Barbier / herenkapper

• Spijkenisse
• Fulltime aan de slag
• Tot €3.000,- per maand

Ben jij een ervaren barbier/herenkapper en wil jij tot wel €3.000,- verdienen exclusief toeslagen? Wil je fulltime aan de slag bij een barbershop met veel doorgroeimogelijkheden, dan is dit dé vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een kandidaat die hoogwaardige kapsels en scheerbeurten aan mannelijke klanten kan leveren. Ben je direct beschikbaar en sociaal vaardig? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving:

Als barbier zul je aan de slag gaan binnen een gezellig team met een fijne werksfeer. Jouw taken als barbier zullen er als volgt uit zien:

• Het leveren van hoogwaardige kappersdiensten en uitstekende klantenservice;
• Het in orde houden van je eigen werkplek;
• Je kunt als geen ander de klant zich op zijn gemak laten voelen.

Functie eisen:

Als ervaren barbier zul je fulltime aan de slag gaan binnen een team van 4 werknemers. Je bent een sociaal persoon met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je voldoen aan de volgende eisen:

• Bereid om flexibele uren te werken, inclusief avonden en weekenden;
• Uitgebreide kennis van knippen, scheren/trimmen en stylen van verschillende soorten haar en baarden;
• Passie voor het barbiers vak en het volgen van de laatste trends en technieken.

Voor deze functie zijn wij opzoek naar een barbier die direct beschikbaar is. Voor het vervullen van deze functie mag je het volgende terugverwachten:

• Een vast maandsalaris dat kan oplopen tot wel €3.000,- jij bent dus niet afhankelijk van het aantal klanten die jij knipt;
• Werken bij een innovatief bedrijf met doorgroeimogelijkheden;
• Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding;
• Extra toeslagen bij het maken van overuren.
No File Chosen
No File Chosen
Copyrights Yourbarber.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram